Senaste nytt

  • Vi pratade på årsmötet om en gemensam avslutningsmiddag. Styrelsen har nu planerat lite kring detta, och det kommer att bli i samband med öppendansen i maj (26/5).

Vi tänker att vi dansar som vanligt under vår öppendans (kl 14.00-17.00), sen har vi catering efter det och fortsätter kvällen med dans tills vi är less.

Öppendansen är ju som vanligt öppen för vem som helst, medan maten och kvällen bara är för medlemmar. Maten kommer att vara till självkostnadspris, och vi undrar nu hur många som kan & vill komma på detta. Intresseanmälan till Jensan (076-763 26 84). Senast den 11 maj måste vi vara 20pers, annars ställer vi in.

 

 

  • Då vi fått en HEL DEL spaminlägg (en del högst opassande) i gästboken på sistone, så kommer jag hädanefter att måsta godkänna alla gästboksinlägg, så när ni skriver ett inlägg så kommer det inte upp förrän jag godkänt det. Jag ville bara informera om detta så ni förstår varför det inte kommer upp direkt.