Senaste nytt

  • Vi pratade på årsmötet om en gemensam avslutningsmiddag. Styrelsen har nu planerat lite kring detta, och det kommer att bli i samband med öppendansen i maj (26/5).

Vi tänker att vi dansar som vanligt under vår öppendans (kl 14.00-17.00), sen har vi catering efter det och fortsätter kvällen med dans tills vi är less.

Öppendansen är ju som vanligt öppen för vem som helst, medan maten och kvällen bara är för medlemmar. Maten kommer att vara till självkostnadspris, och vi undrar nu hur många som kan & vill komma på detta. Intresseanmälan till Jensan (076-763 26 84). Senast den 11 maj måste vi vara 20pers, annars ställer vi in.

 

 

  • Då vi fått en HEL DEL spaminlägg (en del högst opassande) i gästboken på sistone, så kommer jag hädanefter att måsta godkänna alla gästboksinlägg, så när ni skriver ett inlägg så kommer det inte upp förrän jag godkänt det. Jag ville bara informera om detta så ni förstår varför det inte kommer upp direkt.

Motionsdanser

Våra motionsdanser är i Munksund, på söndagar mellan kl 18.00-20.00. Vi hjälps åt att spela, och på varje öppendans ska det vara klart vem som spelar vilken söndag den kommande månaden. Om det är någon söndag som inte blir ”bokad” av någon så kommer den motionsdansen att ställas in.

 

De datum där någon bokat sig kommer alltså att bli av:

 

ansvar motionsdans

Öppendanser

Vi håller öppendanser 1 gång per månad och det här är ett tillfälle då vi brukar få besök av andra föreningar runtomkring. Oavsett om du är dansare eller ej så är du hjärtligt välkommen! Vi säljer billigt fika, korv och kaffe. Hoppas vi ses! Detta är ett ypperligt tillfälle att kolla vad linedance är och hur kul det är.
Kostnad: 40kr (om du ska dansa)

 

Tid: 14.00-17.00
Plats: Munksunds Folkets Hus


Öppendanser VT 2018:
28/4,   26/5
Ansvariga i april är newcomer.

Gamla medlemmar – se hit!

Vi vill uppmärksamma/påminna våra tidigare medlemmar (som inte går kurs), att det är fritt fram att betala in avgift för medlemsskap. Uppgifter och pris hittar du under ”priser”. Vi skickar i nuläget inte ut någon faktura till de medlemmar som inte går kurs, utan då är det upp till var och en hur man vill göra.

Dansskor.se

Medlemmar i Ullstrumpers får 10% rabatt vid köp av skor hos Dansskor.se
Glöm inte att uppge att ni är medlemmar när ni beställer.

 

dansskor.se