Senaste nytt

Öppendansen i oktober är flyttad till helgen efter, då det var så få som kunde komma pga annat dansevent och dyl.
Egentligen skulle introduktionskursen varit ansvariga för fika, städ och småfix. Då vi inte har någon introduktionskurs i höst så har vi i styrelsen beslutat att vi här på hemsidan ska efterlysa 3st som kan baka, 3st som kan hjälpas åt med förberedelser/städ efteråt, samt 1-2st som kan ta på sig att spela.
Är du frivillig – meddela Jensan 076-76 326 84.

 

Därefter kommer det att vara den grupp som är ansvarig för öppendansen som får stå för DJ:andet också, då vi inte längre har någon DJ. Vi får hjälpas åt att ta på oss detta.

Motionsdanser VT 2017

Våra motionsdanser är i Munksund, på söndagar mellan kl 18.00-20.00. Vi hjälps åt att spela, och på varje öppendans ska det vara klart vem som spelar vilken söndag den kommande månaden. Om det är någon söndag som inte blir ”bokad” av någon så kommer den motionsdansen att ställas in.

 

Dessa datum är redan bokade och kommer alltså att bli av:
motionsdanser 2017 prt.sc

 

ansvar motionsdans

Öppendanser 2017

Vi håller öppendanser 1 gång per månad och det här är ett tillfälle då vi brukar få besök av andra föreningar runtomkring. Oavsett om du är dansare eller ej så är du hjärtligt välkommen! Vi säljer billigt fika, korv och kaffe. Hoppas vi ses! Detta är ett ypperligt tillfälle att kolla vad linedance är och hur kul det är.
Kostnad: 30kr (om du ska dansa)

 

Tid: 14.00-17.00
Plats: Munksunds Folkets Hus

 

Öppendanser HT 2017:
4/11,   25/11,   26/12 (tisdag)
Ansvariga nästa gång är ”blandad kompott” (se ”Senaste Nytt”)

Gamla medlemmar – se hit!

Vi vill uppmärksamma/påminna våra tidigare medlemmar (som inte går kurs), att det är fritt fram att betala in avgift för medlemsskap. Uppgifter och pris hittar du under ”priser”. Vi skickar i nuläget inte ut någon faktura till de medlemmar som inte går kurs, utan då är det upp till var och en hur man vill göra.

Dansskor.se

Medlemmar i Ullstrumpers får 10% rabatt vid köp av skor hos Dansskor.se
Glöm inte att uppge att ni är medlemmar när ni beställer.

 

dansskor.se